Prohledat tento blog

pátek 2. července 2010

Výsledky politiky zeleného moru...

Původně líbivé myšlenky ekologických aktivistů postupně převzaly "za své" příslušné technologické lobby a ucítili pach peněz. Vezení se na cizích myšlenkách a ožebračování všech je obehranou písničkou. Takže se můžeme podívat, kolik nás ta sranda bude stát.
---
PRAHA 2.7.2010 - Těžko představitelnou sumu rovnající se téměř výši celého státního rozpočtu Česka zaplatí domácnosti a podniky za následujících 20 let firmám, které zde postaví sluneční elektrárny. Podíl oné "zelené složky", tedy dotace za výrobu elektřiny ze slunce, dosáhne až bilionu korun.
---
Co k tomu dodat? Co je na tom obrázku přírodě vlastní??? Zamoření nepřirozenými materiály? Následná jejich recyklace? Neekologická jejich výroba? Oxid uhlíku z fosilních paliv je přirozená složka atmosféry, vždy tu byl a snad i bude. A ve větším nebo v menším množství. Střídání dob ledových s teplými obdobími je přirozený koloběh života Země. Všechno ostatní je blábol a snaha mravence změnit vesmír. Za vším v prvé řadě hledejte, KDO NA TOM VYDĚLÁ a nemůžete se mýlit v tom K ČEMU TO SLOUŽÍ.
počítadlo.abz.cz