Prohledat tento blog

čtvrtek 10. června 2010

Zelený mor...

V dnešní době je potřeba si klást otázky ne ve smyslu - Pomůže to někomu nebo něčemu? Ale ve smyslu KDO NA TOM VYDĚLÁ??? Protože za líbivou myšlenkou se mnohdy skrývá jenom kalkul a vypočítavost.
Takže se ptejme - KDO VYDĚLÁ NA VĚTRNÝCH ELEKTRÁRNÁCH? Kdo na slunečních? Kdo tento výdělek ze svého zaplatí? Kolik energie se spotřebuje na výrobu BIO-PALIV? Není jí náhodou více než kolik potom samy tyto paliva vytvoří???

Dalším nesmírně nebezpečným bludem jsou přechytralé znalosti. Takový zelený všeználek nejlépe ví, co je pro přírodu nejlepší. On ví, kterého živočicha je nutno chránit a kterého hubit. On je prostě sama zelená genialita. To, co příroda nepochopila za miliardy let svého vývoje, to takový malý zelený blb zná už od základní školy. On nejlépe ví, co je pro přírodu nejlepší.

Když tak koukám kolem sebe, ani svým vlastním očím nevěřím. Islandská sopka - asi někdo nějakým nedopatřením nestihl prodat odpovídající emisní povolenky... Miliony tun ropy v Mexickém zálivu - proč neslyším a ani nevidím jediný zelený prd? Kde jste byli zelené příšerky? Ach jo. Kdy přestanou být lidé dementní?
počítadlo.abz.cz